MarkeTin®

MarktTraject is constant op zoek naar opvallende zaken, die uw direct marketing acties opvallender maken.
Eén daarvan is Marketin®.

MarkeTin?

Inderdaad, een MarkeTin®,. Ook wel bekend als BliQje®, een wenskaart in blik. Maar wat is een MarkeTin nou precies? Het is een nieuwe en effectieve manier van direct-mail. MarkeTin is een gepatenteerd concept dat zorgt voor 100% attentiewaarde. Fraai vormgegeven en met een ‘metal look’ is het een behoorlijk opvallende verschijning tussen de stapels papieren post. Een klein kadootje op de deurmat!

Nieuwsgierig?

Dit metalen doosje verpakt uw boodschap op een originele manier. Zonder envelop, maar met porto en adresgegevens op de achterkant, valt de MarkeTin op de deurmat. Als ontvanger voel en hoor je de boodschap rammelen, maar je ziet ‘m niet. Dit wekt je nieuwsgierigheid, je wilt sowieso weten wat erin zit.

Alles kan.

Elke MarkeTin is helemaal custom made. In concept en in uitvoering, want elke klant en elke boodschap is anders. U kunt alles zelf bepalen, een MarkeTin is slechts de basis. Een fullcolour design of juist een enkele mysterieuze zin? Aan de slag met een blikopener of liever een pull-open sluiting? Een actiematig kaartje, of toch give-away? Eigenlijk is alles mogelijk.Meer info ...

Terug naar de homepage

Copyright © Markttraject 2003-2006. All Rights Reserved.